BEL ONS NU

(071) 341 67 43

OPENINGSTIJDEN

07:45 - 21:00

Reviews van patiënten

Reviews van patiënten

Uit ons klanttevredenheidsonderzoek over Joke ter motivering van het gegeven cijfer 10: Natuurlijk mijn resultaat, maar ook duidelijkheid die ik elke keer kreeg over mijn blessure! Ook als het niet goed ging was mijn fysiotherapeut helder en duidelijk!
Patiënt
16 mei 2018
Uit ons klanttevredenheidsonderzoek over Foke: Persoonlijke inzet ,Betrokkenheid Duidelijkheid, Respect voor persoonlijke omstandigheden. Groot empatisch vermogen
Patiënt
9 mei 2018Uit ons klanttevredenheidsonderzoek over Foke: Persoonlijke inzet ,Betrokkenheid Duidelijkheid, Respect voor persoonlijke omstandigheden. Groot empatisch vermogen
Uit ons klanttevredenheidsonderzoek over Foke: Deskundig advies, effectieve behandeling.
Patiënt
8 mei 2018
Ben er al 3 jaar onder behandeling i.v.m. oncologie fysiotherapie. Boek langzaam aan vooruitgang. Geeft adviezen en een luisterend oor. En bij achteruitgang wordt gelijk de behandeling weer opgevoerd. En zodra het kan weer verminderd. Ze maken geen misbruik om maar behandelingen te blijven geven terwijl het niet nodig is. Ben echt zeer tevreden.
Patiënt
29 maart 18
Ik vond dat ze goed hielpen en de pijn is voor het merendeel weg. En de oefeningen hebben ook goed geholpen.
Patiënt
28 maart 2018
Prettige aardige fysiotherapeute die mijn klachten serieus nam en mij adequaat behandelde en mij goed advies heeft gegeven. Wat ik erg fijn vond was dat ik heel snel terecht kon (dezelfde dag dat ik belde) en ik kon steeds om de dag weer. Het heeft ervoor gezorgd dat ik na 2 weken weer aan de slag kon. Erg fijn!
Patiënt
9 februari 2018
Ik heb 29 mei een herseninfarct gehad en had bijna geen kracht in mijn rechter arm en been. Ik kon haast niet lopen. Toen ik uit het ziekenhuis kwam heb ik gelijk gebeld met fysio Koudekerk en kon de andere dag al terecht. Ik was erg bang en onzeker na wat er was gebeurd. Ik ben toen heel goed opgevangen en begeleid door Foke van Fysio Koudekerk. Nu bijna 3 maanden later kan ik bijna weer gewoon lopen en krijg ik weer kracht in mijn arm. Ik ben er nog niet, maar ik weet dat het goed gaat komen. Ik kan iedereen fysio koudekerk aan bevelen ze zijn geweldig goed.
Patiënt
11 augustus 2018
3 dagen voor mijn vakantie door mijn rug gegaan. “Niet nu”, dacht ik en hoopte dat het vanzelf over zou gaan. Na pijnstilling en een nacht slapen helaas geen resultaat. De andere morgen naar de fysio gebeld. Gelukkig had Joke die dag een plekje. Na een grondige inspectie kwam Joke erachter dat mijn SI-gewricht verschoven was. Het kraken was geen fijn gevoel, maar het resultaat mocht er na een paar dagen al zijn. Heb gelukkig van een heerlijke vakantie genoten, zonder rugklachten. Na de vakantie nog even terug om te kijken of het SI-gewricht goed was in mijn rug. Dit was zo. Joke heeft nog wel een spier behandeld en was daarna van al mijn klachten af. Ik kijk terug op een fijne behandeling met heel snel resultaat.
Patiënt
3 augustus 2018
Sinds mijn 20ste heb ik regelmatig rug en nek problemen. Dit kan variëren van zeurende pijn tot het niet meer uit bed kunnen komen omdat ik helemaal vast zit. Er zijn verschillende redenen waar mijn klachten door veroorzaakt worden. Ik werk in de tuinbouwsector waar ik met regelmaat zwaar en fysiek werk moet verrichten. Ook kan een nachtje verkeerd op mijn kussen liggen al voldoende zijn om klachten te hebben. Twee jaar geleden ben ik gestart met een 6 wekelijkse sportmassage waarbij de focus ligt op mijn rug en nek. Tijdens de massage wordt er naar mijn houding gekeken en worden (potentiele) pijnpunten onder de loep genomen en behandeld. Mijn klachten zijn met 95% afgenomen en wanneer ik nog wel klachten heb zijn deze lang niet meer zo erg. De preventieve werking door regelmatig "onderhoud" te laten plegen heeft er voor gezorgd dat ik minder belemmert wordt in mijn dagelijks leven. Ik kan iedereen de hartelijke en professionele behandelingen bij Fysio Koudekerk aanraden.
Gijs Berbee
24 juli 2017
Met pijn en ongemak in mijn onderrug kwam ik bij Joke met de vraag om advies. Het gevoel van schuiven en kraken voelde erg vervelend en hinderlijk. Met Joke's kennis en ervaring kon zij mij al snel geruststellen m.b.t. de oorzaak van mijn klacht. Door middel van massage, kundige handgrepen en advies begon ik weer vrijer te bewegen. Al na drie behandelingen zat ik weer beter in mijn lichaam en was het antwoord op de vraag 'Hoe gaat het?' ronduit: 'Goed!' Bedankt Joke! Het was precies wat ik nodig had.
Patiënt
10 juli 2017
Ik had al ruim 3 maanden last van mijn lies, dacht dat het overbelasting was. Uiteindelijk naar de huisarts gegaan, die stuurde mij naar het ziekenhuis voor een foto van me heup. Daar was geen heup slijtage te zien. Ben toen maar naar de fysio praktijk van Joke gegaan en heel apart na 3 behandelingen was het weg! Ze trok hard aan me been dat was wel even gevoelig, heb ook geen last meer gehad van me lies Een hele mooie korte ervaring met Joke op deze manier Dank je wel joke nu kan ik weer gaan wandelen dank zij jou.
Patiënt
24 mei 2017
Al meer dan 30 jaar speel ik tennis. Eind vorig jaar werd na elk partijtje tennis m’n knie dik en pijnlijk en ook m’n enkel speelde op die manier op. Onderzoek wees uit dat ik artrose zowel in die enkel als in een knie had. Op aanbeveling van m’n huisarts naar Fysio Koudekerk gegaan. Daar kreeg ik een aantal oefeningen ingestudeerd en voorgeschreven die de spieren rondom deze gewrichten moesten versterken. Door de sterkere spieren kan de belasting op de gewrichten beter opgevangen worden. Reeds na een week merkte ik een flinke vooruitgang en na 2 weken kon ik weer tennissen. Ik heb de behandeling in deze periode ervaren als zeer doelgericht, waardoor de problemen snel verdwenen. Door de oefeningen dagelijks te blijven doen houd ik de spieren sterk, waardoor ik bij het sporten geen enkel probleem meer heb. Het half uurtje oefenen per dag heb ik daar graag voor over. Ben toen maar naar de fysio praktijk van Joke gegaan en heel apart na 3 behandelingen was het weg! Ze trok hard aan me been dat was wel even gevoelig, heb ook geen last meer gehad van me lies Een hele mooie korte ervaring met Joke op deze manier Dank je wel joke nu kan ik weer gaan wandelen dank zij jou.
Chris van der Klugt
19 april 2017
Ik liep al maanden met een tenniselleboog rond. Veel pijn, de huisarts zag geen oplossing alleen spuiten erin als de de pijn ondraaglijk zou worden. Mijn eigen fysio zag er ook geen heil in. Via een collega met dezelfde klacht kwam ik bij Joke. De eerste behandeling was een hel. Ik dacht: dat gaat hem niet worden. Maar toch ben ik naar de tweede afspraak gegaan. Met goede raad en oefeningen thuis en de behandeling was ik al snel pijnvrij. Tijdens de vakantie van Joke door Marijke behandeld met dry needling. Ook dat was de eeste keer een heftige ervaring, maar o wat was dat ook een prima resultaat. Ik ben zo goed als pijnvrij. Nog even na behandelen en thuis oefenen blijft een pre. Top en dit is voor mij zeker de praktijk voor de toekomst ook ondanks dat ik even moet rijden.Ben toen maar naar de fysio praktijk van Joke gegaan en heel apart na 3 behandelingen was het weg! Ze trok hard aan me been dat was wel even gevoelig, heb ook geen last meer gehad van me lies Een hele mooie korte ervaring met Joke op deze manier Dank je wel joke nu kan ik weer gaan wandelen dank zij jou.
Jose Kuijer
30 december 2016
Evenwichtsstoornis. Dat is heel lastig, maar met goede therapie valt er goed mee te leven. Zoals bij mij kwam Joke Smith. Het was de eerste paar keer heel vervelend en ik was echt van de kaart. Maar na de vierde keer ging het steeds beter. Nu ben ik 7 behandelingen verder en nu krijg ik om de drie weken therapie. Ik ben 87 en helemaal weg gaat het niet, maar ik voel me een stuk beter. En het suizen in mijn oor is ook veel minder.
Patiënt
8 november 2016
Na valpartij op twee plaatsen mijn arm gebroken. Ik heb toen een operatie gehad en moest na drie dagen al met fysiotherapie beginnen. Kwam bij deze praktijk in ons eigen dorp terecht met twee fantastische mensen. Ze kwamen zes weken lang drie keer per week bij mij thuis. Nu ga ik twee keer per week naar de praktijk en het gaat erg goed met mijn arm. De chirurg die me geopereerd heeft vindt het boven verwachting. Dat is dus dankzij deze twee gespecialiceerde mensen. Ik ben voorlopig nog niet klaar met therapie maar het gaat dus heel goed. Jullie alvast bedankt. Ik kan iedereen deze praktijk dan ook aanraden.
Nardi Idsinga
3 november 2016
Drie maanden schouder en arm klachten zonder naar een fysio te gaan. Daarna drie maanden nog steeds klachten, maar wel onder behandeling bij een fysiotherapeute. Toen getipt door een kennis dat Fysio Koudekerk gespecialiseerd is in dat soort klachten. En nu nog geen drie maanden verder ben ik bijna klachtenvrij. De kennis had dus gelijk: Als je snel, door een fysio met aandacht en enthousiasme, van je klachten af wil dan is dit een prima adres.
Henri Bos
1 september 2016
In oktober 2015 heb ik gebeld met de FysioKouderkerk. Het enthousiasme en de gedrevenheid in Joke haar werk is al merkbaar in het eerste telefoon gesprek. Wat mij nog het meest verbaasde is dat je zo snel bij haar terecht kunt. Eerst ben ik door Joke behandeld voor mijn nek-klachten, ik vond en vind het nog steeds bijzonder dat Joke in het eerste gesprek tegen mij zei “waarom luister jij nu al 10 minuten naar mij met je tong tegen je verhemelte aan?” Naast het feit dat je goed behandeld wordt voor de klachten die je aangeeft, kijkt Joke ook naar jou als persoon en zijn de gesprekken coachend, motiveren en zeer leerzaam! Ik heb heel erg veel gehad aan onze gesprekken en geleerd hoe om te gaan met stress en te zorgen dat de stress zich niet om gaat zetten in lichamelijke klachten. Joke, dank daarvoor!
Marieke Koelewijn
11 augustus 2016
“Eigenlijk zou ik niet weten wat het kan zijn”, sprak mijn huisarts een half jaar geleden tegen mij! “Misschien is het verstandig, om eens met een fysiotherapeut te praten, om te kijken waar de pijn vandaan komt!” Zo kwam ik bij FysioKoudekerk. Joke was bekend voor mij en dat praat makkelijker over zo’n vage klacht als pijn in de zijkant van de benen, die ontstaat tijdens het bewegen. Wat kon dat nou zijn? Ik had het al meer dan een half jaar en voor mijn gevoel werd het alleen maar erger. Bij het bewegen had ik er erg veel last van en dus deed ik steeds minder. “Het is zoeken”, sprak Joke, “Je lopen is niet in balans”.” Dat is niet goed, Laten we daar maar eens aan beginnen”! Die directe manier van praten en handelen, was voor mijn persoontje de oplossing! Het stimuleerde mij enorm! Het lijf van mij wilde niet en als 71- jarige denk je dan snel:” Het is de ouderdom”. “Ik moet er mee leren leven!” We zijn eraan begonnen, samen, pratend, steeds proberend en we zijn eruit gekomen. Een scan van de rug en knieën gaf aan dat er artrose in het spel was. Aan de hand daarvan heeft Joke voor mij een op maat gesneden oefenplan opgesteld. Dat vraagt wilskracht, maar de klachten werden minder en dat geeft een kick. Ik merkte dat juist door met verstand te bewegen, de klachten verdwenen. Door deze ervaring weet ik, wat ik moet doen wanneer het zich weer aandient. Tijdens mijn vakantie op Sumatra, waar ik flink heb geklommen en geklauterd en door stroomversnellingen heb gewaad, had ik geen pijn. Helaas zit je daarna heel lang in het vliegtuig en op Schiphol stapte ik uit en dacht: “O jee, daar is het weer”! Ik ben dus weer heel serieus aan mijn oefenprogramma begonnen, want ik weet dat het helpt! Eerst ben ik door Joke behandeld voor mijn nek-klachten, ik vond en vind het nog steeds bijzonder dat Joke in het eerste gesprek tegen mij zei “waarom luister jij nu al 10 minuten naar mij met je tong tegen je verhemelte aan?” Naast het feit dat je goed behandeld wordt voor de klachten die je aangeeft, kijkt Joke ook naar jou als persoon en zijn de gesprekken coachend, motiveren en zeer leerzaam! Ik heb heel erg veel gehad aan onze gesprekken en geleerd hoe om te gaan met stress en te zorgen dat de stress zich niet om gaat zetten in lichamelijke klachten. Joke, dank daarvoor!
Freijja Zandbergen-van der Wel
9 augustus 2016
Een aantal weken geleden ben ik door mijn huisarts naar Joke Smith, fysiotherapeut van de Fysiotherapiepraktijk Koudekerk gestuurd. Ik had erg veel pijn in mijn knieën en kon daarom erg weinig meer doen. Na een stevige wake up call tijdens mijn eerste bezoek ben ik met Joke aan het werk gegaan. Ik wist niet dat je met betrekkelijk weinig maar wel professionele support zover kan komen. Nu beweeg ik me veel makkelijker, loop ik weer makkelijker de trap op en golf ik weer. Ben weer een blij mens, had ik veel eerder moeten doen!
Casper Kaat
30 mei 2016
Ik ben al jaren vaste klant van Joke Smith. Ik heb Joke leren kennen tijdens mijn actieve tennisperiode. Met haar heb ik de nodige successen behaald en plezier beleefd tijdens en na het sporten! Zowel Joke als ik hebben de leraren opleiding lichamelijke oefening in Den Haag gevolgd. Dat geeft een bepaalde band en in de loop der jaren is er mede door het tennissen een vriendschap ontstaan. Niet alleen omdat ik bevriend ben met Joke laat ik mij door haar behandelen. Ik vind haar zeer kundig! Zij heeft mij van mijn rugklachten afgeholpen niet alleen door Fysiotherapie maar ook door er waardevolle adviezen bij te geven! Als je intensief sport en op een leeftijd begint te komen waarop er wat pijntjes in spieren en aanhechtingen van pezen ontstaan, helpt Joke er mij tot nu toe altijd prima van af. Ook al heb ik een Fysiotherapie praktijk op loopafstand van mijn huis in Oude Wetering, ik rijd toch eenmaal in de zes weken naar Koudekerk aan den Rijn voor een sportmassage bij Joke!
Wim Hendriksen
14 mei 2016
In november 2014 ben ik bij Joke gekomen. In eerste instantie voor nek -en schouderklachten. Daar had ik op dat moment het meeste last van. Na een paar behandelingen bij Joke heb ik een uitstapje gemaakt naar collega Marijke voor dry needling om de verhardingen in mijn spieren weg te krijgen. Dit heeft goed geholpen en mijn nek -en schouderklachten zijn zo goed als verdwenen. Mijn rug is al jaren een zwak punt en nadat het beter met mijn nek en schouders ging ben ik met Joke aan de slag gegaan om ook de rugklachten te verminderen. In deze periode heb ik ook nog eens een blessure aan mijn been opgelopen waardoor ik last van mijn heup kreeg. In de daaropvolgende maanden ben ik met deze klachten aan de slag gegaan. Tijdens de behandeling kwamen er nog meer klachten boven water. Tijdens de behandelingen van Joke bleek dat ik niet goed naar mijn lichaam luisterde en moeite had met ontspannen. Deze klachten waren in de loop der jaren zo ‘normaal’ geworden dat ik niet eens meer doorhad dat ze er waren. Ik ben onder begeleiding van Joke weer van 0 af aan begonnen met sporten. Daarbij heb ik veel oefeningen gedaan, heb ik leren luisteren naar mijn lichaam, leren ontspannen en af en toe een uitstapje naar Marijke gemaakt. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik nu, na ruim een jaar, kan zeggen dat ik zo goed als van al mijn klachten af ben. Ik ga nu om de paar weken nog even langs bij Joke voor ‘onderhoud’. Zo kan ik ervoor zorgen dat het voortaan goed blijft gaan! Ik kan iedereen aanraden, met welke klacht dan ook, om contact te zoeken met de dames van Fysiotherapie Koudekerk.
Patiënt
15 maart 2016
Tijdens mijn chemo periode in het ziekenhuis werd ik er op gewezen dat oncologie fysiotherapie goed zou kunnen helpen om weer op krachten te komen. Van een goede buur hoorde ik dat zij ook goed geholpen was door Fysio Koudekerk. Zelf was ik al eerder bij Joke onder behandeling geweest dus was ik blij dat ik ook nu weer bij hun terecht kon. Samen met Foke werd er een programma opgesteld om mijn spieren weer op sterkte te krijgen en mijn uithoudingsvermogen te verbeteren. Ik was blij verrast na een aantal behandelingen te merken dat mijn vermoeidheid begon af te nemen. Het twee keer per week onder deskundige leiding van Foke of Joke werken aan mijn herstel gaf mij hernieuwde energie. Natuurlijk heb ik daarnaast ook zelf thuis mijn oefeningen gedaan en gewandeld of gefietst. Nu na een half jaar intensieve Fysiotherapie ben ik weer terug op mijn oude energie niveau. Voor mij was de hulp van Foke en Joke de stimulans die ik nodig had om uit het diepe chemo dal te klimmen. Heel hartelijk bedankt dames!
Gert Heikoop
25 december 2015
Laatst was ik gevallen met een paraplu in mijn hand. Eerst dacht ik het valt wel mee, maar dat was niet zo. Ik ging naar de huisarts en die verwees me door naar het ziekenhuis om foto's te laten maken. De uitslag viel gelukkig mee, het was niet gebroken maar wel zwaar gekneusd en heel erg dik. Het leek wel een bokshandschoen! Toen het na een paar dagen nogsteeds zo dik was, ben ik maar naar de fysio gegaan. Joke heeft mij heel goed geholpen, na een tijdje was mijn hand weer hersteld. Hij werkt weer zo goed als nieuw. Dankjewel Joke! Zelf was ik al eerder bij Joke onder behandeling geweest dus was ik blij dat ik ook nu weer bij hun terecht kon. Samen met Foke werd er een programma opgesteld om mijn spieren weer op sterkte te krijgen en mijn uithoudingsvermogen te verbeteren. Ik was blij verrast na een aantal behandelingen te merken dat mijn vermoeidheid begon af te nemen. Het twee keer per week onder deskundige leiding van Foke of Joke werken aan mijn herstel gaf mij hernieuwde energie. Natuurlijk heb ik daarnaast ook zelf thuis mijn oefeningen gedaan en gewandeld of gefietst. Nu na een half jaar intensieve Fysiotherapie ben ik weer terug op mijn oude energie niveau. Voor mij was de hulp van Foke en Joke de stimulans die ik nodig had om uit het diepe chemo dal te klimmen. Heel hartelijk bedankt dames!
Patiënt
21 december 2015
Ik ben Wim Balyon en werk als grafisch vormgever bij De Bink in Leiden. Mijn werk brengt met zich mee, dat je al snel in een houding achter het beeldscherm zit. Dit is op zich niet zo erg, maar als hier enige druk bij komt kijken, loopt de spanning in de schouders en nekspieren al snel op. Ik sport regelmatig zoals voetbal, bootcamp en boksen. Dit zorgt ervoor dat er ook ontspanning is. Tot een anderhalf jaar geleden mijn beide schedel-nekspieren verkrampt waren geraakt. Ik ging op een warme dag fotograferen en kwam terug op de werkplek met airco. Koude lucht eroverheen en het was raak. Slapen, staan en zitten was echt niet meer leuk. Alle bewegingen leken wel uit mijn nek te komen. Joke, bij ons bekend omdat zij met regelmaat het personeel op het bedrijf controleert, was dus de eerste die ik belde. Ik ben begonnen met een behandeling van twee keer per week. Die gaf gelukkig al snel enig herstel. En daarna nog eens drie a vier weken eenmaal. Super! Ik was gelukkig na die behandelingen er vanaf. Daar er na een week of vier er altijd weer wat lichte spanning komt in de nek en schouderstreek, volg ik nu een periodiek onderhoud. Om de zes weken (inmiddels maar nodig) ga ik langs en wordt de boel goed los gemaakt. Een echte aanrader en zeker voor hen die werken achter een scherm een echte aanrader. Buiten dat het ontzettend goed is voor je… is het ook nog prettig J!!! Mijn complimenten gaan hierbij ook uit naar alle medewerkers van Fysio Koudekerk. Dankjewel Joke! Zelf was ik al eerder bij Joke onder behandeling geweest dus was ik blij dat ik ook nu weer bij hun terecht kon. Samen met Foke werd er een programma opgesteld om mijn spieren weer op sterkte te krijgen en mijn uithoudingsvermogen te verbeteren. Ik was blij verrast na een aantal behandelingen te merken dat mijn vermoeidheid begon af te nemen. Het twee keer per week onder deskundige leiding van Foke of Joke werken aan mijn herstel gaf mij hernieuwde energie. Natuurlijk heb ik daarnaast ook zelf thuis mijn oefeningen gedaan en gewandeld of gefietst. Nu na een half jaar intensieve Fysiotherapie ben ik weer terug op mijn oude energie niveau. Voor mij was de hulp van Foke en Joke de stimulans die ik nodig had om uit het diepe chemo dal te klimmen. Heel hartelijk bedankt dames!
Wim Baylon
17 december 2015